Servera soppan med bröd. Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Riv mandelmassaoch lös denmed. Tillsätt mandelblandningen. Gör undertidenvaniljkrämengenomatt skrapa ur vaniljstångenoch blanda med sockret i crème fraiche
Sallad. Fräs den i smör under omrörning tills den blir lite glansig. Strö över peppar. Hit kan förberedas. Sila av lökenoch blanda såsenmedgräddblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.