Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
Formen kommer från Rice, matchade faktiskt med den ljusgröna pestofyllningen. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Soppa det älskar jag som ni kanske redan vet och här får ni tre goda och väldigt lättlagade soppor. De är helt vegetariska också om man bortser från toppingen på morotssoppan
Krydda med lite sal, peppar och salvia, fördela vitlöksosten på hälften av skivorna. Krydda med salt, vitpeppar och vitlök mellan varven och lägg matfettet i klickar över potatisen
Rabarberkaka. Gjorde en kaka med smak av rabarber igår, som fick stå till sig till idag. Till kakan gjorde jag en philadelphiakräm, med smak av rabarber även den
Håller ni med mig. Våren brukar innebära många härliga fester och sköna kvällar med vänner och familj, och idag tänkte jag tips om ett mingelvänligt tilltugg med räkor, vitlök och sting av chili
Att det skulle sammanfalla så väl att ställa fram klockan, med att ta fram utemöblerna. Det bjöds på en smarrig Hallon- och chokladtårta, som man helt enkelt förbereder innan, och den ska bara tas upp från frysen, när man sätter sig och äter varmrätten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.