Dagens lunch bestod av den här saftiga och goda kycklingen. Den lagades redan imorse och var sedan klar när vi kom hem efter en ridtur i det sköna vädret
Gratänger tycker jag är bland det smidigaste man kan göra. Lätt att förbereda, blir oftast saftig och tiden i ugnen kan man använda till att röja upp i köket och förhoppningsvis bli klar lagom till att maten är färdig
Kvällens middag blev den här goda gratängen. Lättlagad och omtyckt av hela familjen. Endast 10 minuter i ugnen gör den till en perfekt fredagsrätt när tiden kan vara knapp
Den här grytan är en av mina gamla favoriter. Den har följt med mig i många år och lagats då och då. Ibland har det gått år mellan gångerna, men varje gång tycker jag att den är lika god
Kvällens middag bestod av den här goda pajen. Har man inte tillgång till färska/frysta kantareller, så går det alldeles utmärkt att använda de konserverade
Idag har jag provat en ny variant av äppeltoscapaj. Även den här pajen var otroligt lättbakad. Den är endast sötad med sirap och pajdegen valde jag att ersätta vaniljsockret med vaniljpulver, men det gör man som man vill