Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. När man har ätit förrätt, varmrätt och det är dags för efterrätten, så är den lagom frusen
Låt sedan svalna på galler med bakplåtspapperet kvar. Vänd försiktigt över den på ett nytt bakplåtspapper med undersidan uppåt, när marängbotten har svalnat helt
Jag sitter och funderar påefterrätt till nyår. Jag får återkomma till vår efterrätt, nu ska jag tipsa om två supergoda efterrätter som är enkla att göra
Sätt på locket där du gjort ett hål i mitten, det är redan en markering där du sticker igenom något vasst, och stoppa ner en avsågad engångsätpinne i varje
Låt degen jäsa tills den når över kanten på formen. Sikta mjölet och bakpulvret på ett bakpapper och vänd försiktigt ner det i smeten (så att smeten inte tappar volym) smeten skall vara slät och klumpfri
En salsa kan göras på till exempel tomater, mango, äpple, kiwi, nektariner, persikor, avokado. Den går självklart även att göra på bara mango till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.