Mörk chokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar ochhallon. Toppa genom att spritsa ganachen på önskat sätt och dekorera med färska hallon
Värm upp hallonen i en kastrull, rör om och mossa dem med en handvisp. Häll sedan på vitchokladmousse, här ska du vara försiktig när du brer på den så den inte blandas ihop medhallonmoussen
Servera den gärna med lite vaniljyoghurt. Tina hallonene lite (de ska fortfarande vara lite frusna). se och såg receptet på denna underbara frozen "cheese"cake
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.