Lägg köttet i en kastrull, fyll på med vatten så det just täcker. Koka upp och skumma om det behövs. Tillsätt lök och kryddor, koka ca 1,5 timme eller tills benen börjar lossna
Fläskfile fylld med pepparost och soltorkade tomater 4 pers700 gr fläskfileca 8 soltorkade tomater (på burk)1 aks cantadou 4 peppar (vill man inte ha det så stark så ta bara halva burken)½ pkt baconsalt, pepparpaprikapulverSås150 gr briost2 ½ dl grädde 1 dl chilisås1 msk sambal olek (nästa gång så tar jag nog bara 1 tsk)Gör så härSkär en skåra i mitten av filen
Såhär lagom till Nationaldagen (och inte så långt till Midsommar heller) har jag ett recept på en fantastiskt god tårta som kommer falla alla jordgubbsfantaster (mig själv inräknad) i smaken
Jag befinner mig i ett kritiskt stadium i skapandet av min bakbok. som inte har med själva bakningen och recepten att göra, utan handlar om utformningen
Jag trivs verkligen bra på sådana här jobbresor. Åka tåg, bo på hotell, jobba på mässan och träffa massa folk, äta ute och ta det lugnt på kvällen på rummet