börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Använd fräst purjolök och/eller champinjoner. Det här blir en krämig fläskfilégratängmed mycket smak från röd paprika, salami och cambozola som får smälta i grädde
Det blev jättegott så jag delar gärna med mig av det. Skiva champinjonerna och purjolöken. Hetta upp en panna med smör och bryn skivorna, krydda med salt och peppar
Tärna fläskfilén i lagom stora bitar, salta och peppra och lägg över i grytan. Börja med att tärna baconet och stek det knaprigt, lägg över på hushållspapper
Skiva champinjonerna. Smördegsinbakad fläskfilé. Det räcker med halva satsen champinjonsås till det här. Bryn lök och champinjoner i smör i en stekpanna eller en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.