Filmjölkslimpa Rör ihop allt på samma gång. Lägg bakplåtspapper i långpannan. Det blir 2 st stora limpor, de flyter ut. Grädda i 150 grader i ca 35 minuter, detta kan variera från ugn till ugn så prova dig fram Matklubben.nu
Glutenfritt banan och nötbröd Det här är ett hyffsat nyttigt kaffebröd eller matbröd om man önskar använda det som det, saftigt och enkelt att göra GLUTENFRITT bakning och matlagning
Tomatbröd Bakade igår ett mycket gott bröd gjort på tomatkross. Vi blev alla överraskade av den mycket goda smaken Clina Svenskon
YOGHURTBRÖD MED FIBREX 1 limpa3 dl vetemjöl2 dl rågsikt1 1/4 dl grahamsmjöl1/2 dl Fibrex1 1/2 dl rågkross1 dl solrosfrö1 tsk salt2 tsk bikarbonat3/4-1 dl brödsirap6 dl naturell yoghurt eller filmjölk2 tsk brödkryddorGÖR SÅ HÄR Bland bakverk och kastruller