Där kom det. Ett blogginlägg med pumpa eller butternut squash så här på höstkanten. Jag vet inte om ni minns det men för några år sedan kunde jag för inget i världen hitta den här ljuvliga butternut squashen någonstans
God fortsättning. Hoppas jul- och nyårsledigheten har varit skön och avkopplande. Själva har vi njutit av en riktigt lång ledighet och än är den inte slut
I fredags gjorde jag en riktigt god soppa på butternut squash, men jag hann aldrig fotografera den, så nu lånade jag en bild från Martha Stewarts sida, där hon visar hur man skall skära butternut squash
Det är pumpatider och jag tänkte dela med mig av ett recept på en god raw lasagne. Det vanligaste när man gör raw lasagne är att göra lasagneplattorna av grön squash/zucchini, men jag och min man tycker att den här, av butternut squash blir både vackrare och godare
De kan va färdiga att äta efter 15 min, men jag har lagt mina på burk och de bör hålla ca 3 veckor. . Igår träffades jag och Sara, köpte ett gäng grönsaker och hängde i mitt kök där vi gjorde 14 burkar med inlagda grönsaker