JamieOliver's recept på köttgryta passade perfekt till kvällens middag. Kryddblandingen av vitlök, rosmarinochcitron som strös över vidservering harmonerade jätte fintihopmed resten av ingrediensernaoch gav grytan en fräsch aromatisk touch
Ioriginalreceptet använde Jamiekycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Fyllningenpåminnerlite om gremolata medvitlök, bladpersilja, citronskal mm
Det kanske inte är alla som tycker det likaterapeutiskt att stycka kyckling som jag, ochi så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilémedkycklinglår (båda gärna medskinn) istället för att ta hela kycklingar
Med den perfekta kombinationen av bland annat vitlök, chiliochingefära så smakar dessa kycklingklubborprecis som när du går till en indiskt restaurang, och det bästa av allt, de är superenkla att göra
Dela citronenoch pressa citronikycklingen. Gnidinkycklingenicitron. Ändå var jag pigg som en lärka idagoch gjorde en härlighelgrilladkyckling på morgonen som vi åt tillmiddagidag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.