Ingers favoriter

Ingers favoriter

Mina bästa recept
Syltad squash och paprika

Syltad squash och paprika

Dela squash och paprika, ta bort kärnhusen. Skär squash och paprika i grova bitar. Blanda ättika, vatten och salt
Syltad squash

Syltad squash

Skala squashen och dela den på längden. Gröp ur kärnorna och skär köttet i tjocka skivor. Blanda lagen utan konserveringsmedel i en kastrull och koka upp den

Hirams dillrullader

Krydda köttskivorna med salt och peppar. Lägg 1 tsk hackad dill och 1 tsk chilisås på varje skiva. rulla ihop och fäst med tandpetare eller okokt spaghetti

Barndomsminnen: Hirams Änglamat

Änglamat var något min mamma bjöd på när vi hade gäster, vilket kunde hända lite titt som tätt och just Änglamat var en av mina favoriter

Våfflor frasiga ljuvliga

Här levereras ett gammalt klassikt recept från legendariska Hiram. Det här är mitt favoritrecept för våfflor, eftersom det blir frasigt och härligt och inte innehåller grädde – den vispar jag och blandar eventuellt med lite vanilj och serverar till

Svart vinbärssylt (Hirams)

Vinbären kokas med vattnet i 15 minuter. Tages av värmen och rör nedsockret. Rör om då och då tills sockret löst sig och sylten svalnat
Drömskinka à la Hiram

Drömskinka à la Hiram

Det här är ett oslagbart och klassiskt sätt att ta tillvara på den sista julskinkan, eller helt enkelt slutligen ta död på den när man tröttnat på den efter jul
Hirams glömda maräng

Hirams glömda maräng

 . Jag tog tre bitar av den här marängtårtan. Tre lagom stora bitar med extra jordgubbar, och hade det inte varit för att jag var så mätt efter den goda middagen hade jag kanske tagit tre bitar till
Hirams svarta vinbärsmarmelad

Hirams svarta vinbärsmarmelad

Repa bären från stjälkarna. Lägg dem i en gryta tillsammans med vattnet och koka i 15 minuter. Tag grytan från värmen