Indisk mat är bland det godaste som finns och den här rätten är svårslagen. Trots fåtalet kryddor blir det en härlig smak av spiskummin, ingefära, vitlök och kummin
En av mina söner älskar curry och ville att jag skulle göra något gott till gårdagens hockeymatch, så det blev en spicy gryta med kyckling, receptet har jag inspirerats från en gammal sparad mattidning
Placera tillbaka i ugnen och skruva upp värmen till 220 grader och rosta i ytterligare 15 minuter utan lock tills du har en något mörk färg på toppen av kycklingen
En snabb indisk gryta/soppa utan mjölkprodukter och med mycket grönsaker – förenklad tillagning och nedkortad ingredienslista för att passa som vardagsrätt
Skär alla grönsaker, vitlöken och äpple i tärningsstora bitar. Stycka upp kycklingen i delar. Förslagsvis brösten i tre delar, dela på låren och skär loss vingarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.