i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. a. k. y. c. l. n. g. r. p. å. v. f. o. ö. h. b. s. B. d. m. ä. K. 4
Efter en tequilagalen fredagskväll på stan blev det en luuugn lördag. Stöt rosmarin, vitlök, citroncesttillsammansmedolivolja, vit- och svartpeppar i en mortel
Bryn kycklingbitarnai smör så dom får färg, salta och peppra och lägg över i en ugnsform. Krämigkycklingmed alla minafavoritsmaker såsom vitlök, soltorkade tomater, oliver, grädde och fetaost
Kycklingmedcitronocholiver, smakligmåltid. Egentligen så vet jag inte varför detta skulle vara Grekisk mat, men kycklingochcitron, oliverochvitlök det känns Grekiskt
Strimlakycklingfiléernaoch stek upp dem i en panna med olja, salt och peppar. I efterhand kände jag att det hade varit gott med någon sås till, kanske en tsatsiki eller liknande så det är ett tips om du vill göra den här rätten, jag toppade medlite tomater och färsk basilika
Fågel ⁄ ReceptKycklingiugnmed ädelost – enkelt och gott. Kycklingiugnmed ädelost. Kycklingiugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blirfantastisk god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.