Vi avnjöt en förrätt till middagen – en mini-tarte tatin med lök ochchèvre. Med tanke på hur enkelt det var att göra förrätt kanske man skulle unna sig det lite oftare
Idag blev det enliten lättare middag som passar bäst som lunchrätt. lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans medden grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Förbered dej på enlitenspenatlektion om du är nyfiken. Vi brukar oftast använda en avokado eller banan för att fylla ut det hela och på så vis få en lite krämigare variant sen öser vi i med frysta bär, något grönt och lite juice eller havremjölk och kör järnet i mixern
Lägg dem på en plåt medvitlöken, ringla olja över, krydda med salt, peppar och timjan. Skrubba betorna, dela dem om de är stora, lägg i en ugnsfast form med citronerna (halvera dom först)
Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Men ska jag vara helt ärlig smakar det faktiskt likadant med blodgrape, samt medenbartrödbetor. Häll lite olja på en plåt med bakplåtspapper och fördela rödbetsbitarna jämnt
Ljumma rödbetormedchèvreoch honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
I söndags när jag vaknade så insåg jag plötsligt att den där påsktårtan medharen som överdoserat vårenochpåskäggen kanske inte skulle bli riktigt någon jättehit hos mig själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.