Hej på er. Idag är det måndag och då tänkte jag att ni skulle få ett pajrecept, kanske något att svänga ihop till helgfikat eller som en mysig fika i veckan
Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundor och tittade, provsmakade och fyndade hem en massa gott
Bakverk i långpanna är så otroligt smidigt. Snabbt går det, många blir det och gott smakar det. Dessa vinbärsrutor är otroligt smidiga att göra, smeten slängs ihop på bara några minuter och resultatet med den mjuka kakan, de syrliga bären och det knäckiga täcket på toppen blir bara så gott
Kanske läge med smörgåstårta igen. Nu till helgen kanske. I så fall tycker jag du ska testa den här glutenfria smörgåstårtbotten, som jag är riktigt nöjd med
Muffins för godisälskare. Fyllde dom med en härlig kola som man kan ha till lite vad som helst. Topping till en tårta, fyllning till en fondant eller sås till glass som efterätt
I dag åker jag tidigt till jobbet så killarna käkar frukost ensamma. Så igår (läs natt)tlänkte jag att klart de vill ha bullar till frukost istället för flingor så jag provade baka en vis Hermanssons snabbfrallor, ni vet Nina som var med i Hela Sverige bakar
Men nu mina vänner har jag det perfekta receptet, en varning bör dock gå ut. Jag har alltid älskat vaniljbullar, det är inget fel på kanel och kardemumma men favoriten är ändå vanilj