Förvärm ugnen till 175 grader. Smörj och bröa en kvadratisk bakform. lägg den åt sidan. Vispa smör och farinsocker i en stor skål med elvisp i medelhastighet tills det blir lätt och luftigt och skrapa av skålens sidor en gång
Blanda ingredienserna till strösslet i en liten skål och ställ åt sidan. Blanda smör, ägg, socker och gräddfil i en stor skål och vispa med elvisp (medelhastighet) tills smeten är slät
Dessa cupcakes tog jag med till jobbarkompisarna och dom fick verkligen toppbetyg. Ett väldigt enkelt recept som bara att röra ihop, egentligen är det bara frostingen som behöver vispas
Jag äter macka till lunch fyra dagar i veckan, då är det gott med lite omväxling. Jag har alltid surdegsbröd eftersom det är både nyttigare, mättar längre och är snällare mot magen
Koka upp vattnet. Häll det kokande vattnet över rågmjölet och arbeta ihop till en deg. Täck med plastfolie och låt degen vila i rumstemperatur ett dygn
Egentligen borde jag kanske spara det här receptet till en lite varmare dag. En sån där dag då solen gassar och det enda man vill göra är att sätta sig på en parkbänk med en glasstrut i handen
Jag och min sambo är på en liten "Sverige-turné" nu på semestern och idag är vi i Gävle. Och man kan ju inte vara i Gävle utan att besöka Thomas som är ägare på Proteinbutiken och hans butik som ligger på Norra gatan 1