På fredagskvällen unnade vi oss en lite fräsch efterrätt utan sötning. Det får en att tänka på vad lite sött man har fått uppleva under stora delar av människans historia
Men den här gången slog vi till på en ny liten rätt, nämligen Räksaganaki. Vi dukar gärna fram det när man inte riktigt vet vad man är sugen på, och vill ha lite av allt
Istället för att köpa smörkola i affären, som så klart innehåller en massa skit, kan man faktiskt enkelt slänga ihop lite smörkola själv som dessutom är LCHF
Ja, nu känns det som att livet har återgått till det lite mer "vanliga" när väckarklockan ringer på morgonen, frukosten intas i en hast för att vi låg och drog oss lite väl länge, cyklarna rullar åt vars ett håll på väg till jobb och hemma igen är det tvättstugan som gäller
Blanda ev i lite av ansjovisspadet. Räkröran är väl tilltagen så det som inte får plats i skalet kan serveras i en skål bredvid, ifall någon vill ta lite extra av den goda räkröran
Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt. Den här gången ville jag göra en sådan liten mängd mousse att det bara kändes meckigt att krångla med ägg
Det blev riktigt gott tycker jag och till frukost åt han en lite bit smörgås (visserligen dränkt i kaviar) vilket måste räknas som klart godkänt när det gäller min son
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.