Har velat testa att göra lasagne utan pastaplattor ett tag nu och igår slog jag slag i saken. Strimlad zucchini, skivad aubergine och champinjon fick utgöra pastasubstititet
Detta recept var verkligen toppen. Om man vill få i sig mycket grönsaker så var det att rekommendera. Jag tog kort innan jag lade upp på tallriken, såg mer aptitligt ut när det kommit på tallriken tillsammans med ett par vegetariska biffar men då orkade jag inte hämta kameran igen
Mina blev lite för mjuka. God morgon alla matglada denna strålande lördagsmorgon i mars 2013. Här på landet är fåglarna igång för länge sen och gapar för full hals
Jag har sedan tidigare lovsjungit aubergine och dess roll i matlagning men vill ändå påpeka att gillar ni ost och aubergine så ska ni testa den här gratängen
. Auberginepaj med Soltorkade Tomater & Oliver. Mer paj. Jag älskar aubergine och försöker hitta fler sätt att tillaga det på – paj är nu ett beprövat och väl godkänt sätt att äta den på
Denna rätt blev vi bjudna på hos några vänner och såklart så ber man om receptet om något man blir bjuden på är gott och detta recept kommer garanterat bli en återkommande favorit
300 g aubergine400 g zucchini3 vitlöksklyftor, finhackadeolivoljasalt200 g lasagneplattor400 g tomatsås200 g färskost, t ex philadephia eller flödeost1 dl riven ostSätt ugnen på 225C