Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern. Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel
Ugn 200 grader. Mal mandel och blanda med florsockret. Vispa äggvitorna till hårt skum och blanda i dem. Klicka ut knappt tsk-stora klickar på bakplåtspapper
-Hej, vad gör du. Bjuder du på middag idag eller ska du jobba. -öööh, nej, jag ska nog inte jobba idag. - Bra, då ska jag bara hoppa in i duschen och så kommer vi sen
Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i kanelbullar. det var innan jag blev rekommenderad att besöka Valhallabageriet på Östermalm i Stockholm för drygt ett år sedan
Vi har varit ett par dagar på Tjörn, därav inga nya recept. Jag måste säga att jag verkligen saknar att stå i köket efter att varit borta och blivit bjuden på mat
Har ni ätit cornbread någon gång. Åh det är så gott. Det är väl kanske egentligen fel att kalla det för bröd, cornbread är nämligen oftast sött som en kaka, precis som Banana bread
Jag kan faktiskt förnya mig även om ni inte trodde det. Visserligen är det här också ett formbröd, men annars ganska olikt dem jag vanligtvis brukar baka
Här kommer ett recept på en väldigt enkel dessert. Kladdkakebrownien kommer från den laddning som min bonus-son lagade för några veckor sen och de därefter legat i frysen i väntan på att bli uppätna