Lägg kalkonen i en ugnssäker form, eller i en liten långpanna, med ena sidan uppåt. Pensla kalkonen runt om med fettet blandat med salt, peppar och soja
Jag använde mig av Ingelsta kalkons egna recept som fanns på baksidan av förpackningen,. Köpte strimlad kalkonlårfilé häromdagen som jag lagade kalkon stroganoff av
Trä upp svampen på rosmarinkvistarna, salta och peppra. Portabellaspett. Dela portabellasvamparna. Finhacka vitlöken och chilin, blanda hacket med persilja och olivolja
Kalkon-Souvlaki Det har förekommit ganska mycket kalkon i mina recept sen jag kom ner till Alanya. Varva dem på spett som Du blötlagt innan, om de är gjorda av trä, vill säga
kalkonfilé är underbart. Stekt kalkonfilé eller varför inte rester från kalkonmiddagen, grönsaker du gillar, kryddor, vispad grädde med chili i någon form
Tranchera kalkonen och lägg upp på ugnssäkert fat. Häll på vatten och lägg i lök, morötter och enbär. Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.