Måndag igen och bara två veckor kvar till semestern ska bli så gött. -) Men nog om semester och dylikt detta är ju en matblogg så här kommer en god grönpepparsås som fick min man att säga bästa pepparsåsen du nånsin gjort älskling
Dra mig baklänges på en skottkärra detta är kanske bland det godaste jag ätit. Galet nyttigt också. En riktig svensk Superfood är grönkålen fylld med c-vitamin, kalcium, a-vitamin,e-vitamin, B9-folsyra, B6, kalium, magnesium, järn, pektin och antioxidanter
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Ursprungsreceptet kommer från Ingrid Erikssons kokbok â€Det goda köket†(ICA Bokförlag, 2010, Foto
Idag lagade Fredrik maten. Kul när man får ett sms att han är i affären, kaoshandlar som han sa. Det innebär tydligen att man inte har den blekaste om vad man ska laga och bara plockar åt sig lite på känsla