Högrevsgryta med kantareller och fläsk En lååång dag med massa jobb, men jag har hunnit med en del i alla fall. Morgonen startade med ett crosspass, det gjorde min dag kan jag lova Victorias provkök
Den perfekta fläskfilén på buffén Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Rätt tillagad och en fin råvara, är fläskfilén hur god som helst Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Halstad fjällröding med trattkantarellsås Halstrad "Salvelinus alpinus". . Ingredienser. 4 st fjällrödingfilé á 150 gr st, benfria och med skinnsida På strövtåg utan ost och bröd
Fiskgratäng med kräftstjärtar Heeeej. Hoppas ni mår bra och att solen skiner på er därute. I morse vaknade jag av regnet och termometern visade endast +8 grader, buuurrr Gott Och Blandat
Foliebakad röding med örter, smör, svamp och tomater Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie Matklubben.nu
Kallrökt hjortstek med hjortronvinägrett Skiva köttet i tunna skivor och lägg upp dem på fyra tallrikar. Blanda sylten och vinägern till en vinägrett och ringla över den svensksmak.se
Hjortstek med örter och vitlök samt äppel och grönkålssallad Ta bort nätet från hjortsteken och vik ut den. Dela sedan köttet längsmed så att det kan vikas ut till en större köttbit Recept.se