Först och främs, våra tillbehör vi köper in i våra liv är dyrt, brödet, kakorna, pastan mjölet, allt är dyrt för oss men vi slänger våra pengar på dessa varor för att kunna överleva våra liv
Italienska julsmakerIngredienser. 2 dl mjölkfri mjölk3 ägg1 tsk fiberhusk75 gr smält mjölkfritt margarin2 msk flytande honung400 gr glutenfri mjöl4 gr torrjäst för söt deg 70 gr socker 1 msk vaniljsockerlite salt50 gr kanderad frukt50 gr russin ( dessa blötlägges i en halvtimme i 0,5 dl apelsinjuice)Lägg i de blöta ingredierna tillsammans med fiberhusken - låt svälla minst 10 minuter
Men idag blir det ett riktigt gott glutenfritt matbröd. Allt det tycker jag det här brödet uppfyller. Ta brödet ur formen, och grädda vidare en halvtimme
Nyttigt bröd som påminner om fröbrödet, godast nybakat, förvaras helst i kylskåp så håller det bäst. Häll smeten i en bakplåtsklädd brödform och strö gärna över pumpakärnor
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många