Ingredienser. Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte. SaltVitpepparRivenostFormfranska 1 skiva per personSmörGul lök, finhackad 1-2 msk per personBlandad sallad till garnering1
De väljer hellre den än makaroner och spagetti och perfekt är då båda tycker om att äta skruvarna även kalla så när vi varit på utflykt eller cup så är det pastasallad med skruvar som huvudingrediens som gäller och inte mig emot för enklare än så kan det ju inte bli
Ringla lite honung över, ev krydda med lite nymalen svartpeppar och servera genast. Mina kära läsare (om jag har några kvar efter över 20 dagar utan uppdateringar
Antingen kan man låta avokadon ligga i rumstemperatur tillsammans med äpplen i en fruktskål. För ännu snabbare mognade kan man lägga avokado tillsammans med äpplen i en plastpåse
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Servera med en lätt grönsallad och citron. Vi skall äta en 3-rätters meny och vi startar med hummer. Stek schalottenlök och vitlök i 3 min och blanda med övriga ingredienser, salta och peppra. Fyll skalen med blandningen och tillaga i ugnen 160C i ca 5 minuter
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
Vi kör väl på med förrätterna från lördagens firarmiddag, eller vad säger ni. För den är ju faktiskt snart här igen den däringa helgen eftersom veckorna envisas med att försvinna som en avlöning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.