2 stora
Bosarpkycklingfiléer, alt 4 vanliga filéer
1
äggula
ströbröd
Bulgur 4 portioner
+ Grönsaker att blanda i bulgur: exempelvis hackad rödlök, hackad tomat, ruccola, sockerärtor, stekt hackad svamp, bitar av sparris mm. Variera efter säsong!
Smaka av med salt och vitpeppar. Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Häll över ostskivorna och avsluta med riven parmesan och pudra lite paprika ovanpå
Bred på dijonsenap på varje skiva, fyll sedan med skinka och ost. På tre olika tallrikar lägg vetemjöl blandat med salt & peppar, ägg som vispats upp lite lätt samt ströbröd
Skär ett snitt längs kycklingenoch fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Bulgursallad. Kycklingmed pesto ochbulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. Lägg i en ugnssäker form och kör i mitten av ugnen ca 40 minuter. 500 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.