Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost. Supergott och det gick riktigt snabbt, bara 20 minuter på 225 grader i ugnen
Helstekt kyckling medrotfrukteroch sky – gör så här. Att dricka till helstekt kyckling. Skär kycklingen i bitar och servera på varma tallrikar medrotfrukter, skysås och jordärtskockscrème
Helstekt kyckling medrotfrukteroch sky – gör så här. Att dricka till helstekt kyckling. Skär kycklingen i bitar och servera på varma tallrikar medrotfrukter, skysås och jordärtskockscrème
Då tre av fyra familjemedlemmar (precis som i fallet med den helstekta kalkonen) vill ha det ljusa köttet från kycklingen och den fjärde gärna varierar (mer smak i de övriga kycklingbitarna) så har vi kommit fram till en kompromiss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.