Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Tag fram smörgåstårtanoch ta bort plastfolien. Börja med att blanda den vispade grädden och majonnäs. Därefter breder du gräddblandningen som är kvar runt om smörgåstårtan
Sagt och gjort, i torsdags när jag kände mig sådär väldans baksugen vevade jag ihop en busenkeloch enligt killarna världsgod dessert av endast två, japp du läste rätt, två ingredienser, dumlekolor och vispgrädde
Ta upp den och stek lök och baconet. Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Det som mannen ville ha till sin födelsedag var en smörgåstårtaoch då måste han ju förstås få det. Den påskbuffé som vi åt av igår gjorde oss minst sagt mätta och belåtna så det fick bli lite getost och vin till kvällen i all enkelhet
Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Bred ostkrämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.