Vi har haft sommar i flera veckor nu och det är helt härligt. Inte alla vill stå innei köket och envisas med komplicerade kakor eller vänta på att bullar ska jäsa, men många vill ändå ha en kaka till kaffet, då är rulltårta lösningen
Det känns som att hela bakbloggsvärlden på internet just nu svämmar över av mumsigajulrecept. Imin värld handlar det fortfarande om att återvända från årets mest långdragna sjukstuga hemma, men veckorna går och snart är det första advent
i. /. i. /. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. u. b. e. h. ö. v. r. P. a. j. s. k. l. 2. 0. g. m. o. d. n. t. 5. 9. 1. c. p. F. y. ä. 3. K. å. H. S. 8. M. T. f. L. B. 4. R. ,. 6. V. 7. d l. s t
Gillar du bakverk med hasselnötter. Då är detta något för dig. En saftig hasselnötskaka och till det en läcker topping med Marabous chokladkaka Schweizernöt som också innehåller hasselnöt, kan det bli bättre än så
1 tsk vaniljsocker. rivet skal och saft av 1 citron. Receptet gäller för 15 bitar 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla® mjölk 3 ägg 3 dl strösocker 3 dl vetemjöl 1 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver 1 krm salt rivet skal och saft av 1 citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.