Här kommer en härligt god senapssill, gjord från grunden och med skånsk senap. Vill man göra det enklare för sig kan man strunta i att göra lagen och istället köpa färdig femminuterssill
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
En mer traditionell sill, med tydlig smak av tomatjuicen. Lite oväntat gick den här väldigt bra hem hos de utländska utbytesstudenter som var med vid midsommarfirandet, som tyckte denna var bättre än både basilikasillen och björnbärssillen
Har lagt in tre sköna sillar till midsommarfirandet. Det här är en av dem. Lag1½ dl vatten½ dl koncentrerad (1+4) fläderblomssaft½ dl socker½ dl ättiksprit8 svartpepparkornInläggning1 burk inläggningssill (420 gr)½ grönt äpple15 cm purjolök1
Skala och riv potatisen på grovt. Häll i ägg och ost, smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med olja och smör, lägg i potatisen, tryck till och forma till en stor kaka