Chocolate chip protein cookies4 kakor. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Starta ugnen och sätt den på 175 grader. Smörj 2 formar som är ca 20 cm i diameter. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke
) This chocolatecake tastes best when it is eaten cold from the fridge. One can never have too much of chocolate and there's always room in your stomach for dessert
Starta ugnen och sätt den på 175 grader. Smörj 2 formar som är ca 20 cm i diameter. Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, bikarbonat och salt i en bunke
Mud Cake with ChocolateFudge Frosting. ChocolateFudge Frosting. Popcorn, peanuts, cashew nuts, salted caramel sauce, chocolate chips, strawberrys, mini-marshmallows or what ever you fancy to pimp your mud cake with
Resultatet blir en frasig yta med ett fudge-liknande, underbart mjukt och saftigt innehåll. Chocolate truffle cake låter extremt mastigt och jag gillar inte när det blir för mörkt och tungt i chokladväg
Trevlig första advent på er alla fina läsare. Här kommer ett recept på pepparkakor dagen till ära. Det liknar receptet jag publicerade förra året, men med lite modifikation har receptet blivit veganskt
Since Easter (in our house) is intemately associated with candy I made this Chocolatecake that is close to my favourite candy - chocolate passionfruit truffles
Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg. Pepparkaksglass alltså. Om du provade att baka pepparkakorna jag bloggade om för ett litet tag sedan (klick) och sparade en degsnutt kommer alltså ett recept här som du kan använda den till
Gillade ni min Very Cherry ChocolateCake, så är den här några strå vassare. Glad Måndag. Hoppas att ni alla haft en alderless underbar start på det nya året
Christmas FudgeCakeBotten100 g smör240 g strösocker1 nypa salt25 g kakao2 tsk vaniljsocker100 g vetemjöl2 äggMintkräm25 g smör1 msk sirap1 burk kondenserad mjölk (den på 397 g)75 g rostade hasselnötternågra droppar pepparmintGanache100 g mörk choklad (ca 50%)60 g vispgräddekrossade polkagrisar + polkaspånSätt ugnen på 150 grader
Receptet är från Kanal 5 från Roy Fares nya program United States of Cakes. Double Chocolate and Raspberry CakeMörk chokladcremeux 10 min 200g Mörk choklad 64%45g Strösocker (1/2 dl)60g Äggula (4st)175g Grädde (1 3/4 dl)150g Hallonpuré (1 1/2 dl)35g Cognac (2 msk) om man vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.