Lättbakat, glutenfritt bikarbonatbröd - mörkt, grovt, mustigt och innehållsrikt
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl rårismjöl
  • 3 dl bovetemjöl
  • 2 dl hirsflingor
  • 1 dl chiamjöl
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl gojibär
  • ½ dl skalade hampafrön
  • ½ dl ljus
  • a linfrön
  • 2 msk nyponmjöl
  • 1½ msk malda psylliumfrön
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • ½ dl avocadoolja
  • 1 dl mörk
  • 3 dl sojayoghurt naturell
  • 3 dl vatten
  • 170 grader
  • 1 timme och
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.