Hemlagade hamburgarbiffar på grillen
The sweet life of Malin's
The sweet life of Malin's
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 salta kex
  • 2 rågade tsk dijonsenap
  • 400 g nötfärs
  • 1 äggsalt och peppar olivoljacheddarost Krossa kexen i en mortel eller lägg dem i en tålig plastpåse och gå loss med en kavel. Det får gärna grovt krossat framom smulor. Finhacka persiljan. Lägg persilja, köttfärs och senap i en skåle. Krydda med salt och peppar. Arbeta ihop färsen med rena, fuktade händer. Dela upp smeten i
  • 6-7 delar och forma varje del till en ca 2 cm tjock biff. Ringla olja över dem, lägg dem på en tallrik, täck över och ställ in i kylen tills det är dags att grilla (de blir fastare av att vila).
  • 2 dl majonnäs
  • 0.5 dl gräddfil
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk senap
  • 1 dl saltgurka
  • 1 tsk paprikapulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.