Krusbärstosca - gluten och mjölkfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl ljust muscovadosocker
  • 3/4 dl flytande kokosolja
  • 5 dl rårismjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk bakpulver
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 rivna bittermandlar
  • 3 dl rismjölk
  • 350 - 400 g sköljda
  • 1 msk rårismjöl
  • 1 msk ljust muscovadosocker
  • 3/4 dl flytande kokosolja
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • ½ dl rismjölk
  • 2 msk rårismjöl
  • 100 g flagad mandel
  • 37 cm
  • 175 graders ugn
  • 15 - 20 minuter
  • 225 graders ugn
  • 8 - 10 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.