Ugnsrostadbutternutpumpa med rotfrukter och brysselkål. Kanske ugnsrostad istället. Butternutpumpa. Tvätta butternutpumpan och skala endast bort skalet om du vill
Ta ut och strö över pumpakärnor och persilja. Sätt ugnen på 200 grader Skär ett rutmönster i pumpan och lägg i en ugnssäker form eller på en plåt. Rosta i mitten av ugnen cirka 35 minuter tills pumpan är mjuk. 1 st butternutpumpa. 2 msk pumpakärnor
Pensla pumpan med blandningen. Toppa med pumpakärnor. Halvera och skrapa ur fibertrådar och frön från pumpan, skär den i 8 klyftor. Rosta i mitten av ugnen ca 30 min tills pumpan känns mjuk. 1 kg pumpa t ex butternut eller muscat. 1 dl pumpakärnor
Jag använde butternutpumpa och ugnsrostade den, smaken påminde lite om sötpotatis. Första gången jag provade att laga något med pumpa och det var verkligen gott
Ugnsrostadpumpa med vitlök och örter. Rätt och slätt ugnsrostad med bla olivolja och vitlök. Det här är nog bland det enklaste och godaste sätt att tillaga pumpa på
Pumpatider är här och visst hör de hösten till på något sätt. Pumpa i matlagningen då. Jag kan själv tycka det är lite svårt att hitta användningsområden för pumpa
Skär pumpan in halvmånar och skala bitarna. På med pumpan och strö över solroskärnorna. Ugnsrostadpumpa i wrap med fetaostcremeugnsrostadpumpa (se recept nedan)creme fraichevitlöksalt och pepparsaltade, rostade solroskärnorruccolaorientbrödUgnsrostadpumpapumpaoljasaltVärm ugnen till 200 ° C
Dela och kärna ur pumpan. Låt pumpan svalna. Lägg pumpan i en bunke och mosa pumpaköttet med en gaffel. Lägg pumpan i en smord form och strö över 1 tsk salt. Tillaga mitt i ugnen 35–40 minuter, eller tills pumpan är mosig och mjuk. 1 pumpa
Så den här veckans vegorätt får bli en ljummen sallad med ugnsrostadpumpa, kokt durra och halloumi. Nej, idag blir det pumpa här på bloggen, för snart stundar Halloween och pumpatider gott folk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.