I morgon ärdet fredag. Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehören somgördet. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Lägg i frukten i mixern och kör ett tag, blanda sedan i mjölken och mixa tills det liknar glass. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Detär även smarrigt att röra ner lite grovhackade nötter i smeten för att få lite crunch. Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna som jag postat recept på tidigare
Detär också den dagen vi Finländare tänker tillbaka på alla de män och även kvinnor somstupadeunder kriget för sitt fosterland, detärden dagen vi Finländare, i motsättning till många andra land, med stolthet vill minnas och hedra de ännu få levande Veteraner som gav Finland dess frihet och självständighet
Receptet ärdet gamla vanliga. Jag vågade inte ha i för mycket hallon eftersom jag var rädd att det skulle rinna ner saft så tårtan skulle bli rosa, men nog smakadedet hallon ändå
Blanda allt i en tiolitershink, täck med plastfolie som du görsmå hål i eller ett löst liggande lock över – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.