Tvätta och finriv apelsinskalet och pressa apelsinen. Smält smöret, ta av från plattan, och blanda ner socker, grädde, äggulor,apelsinskal, apelsinsaft och de urgröpta passionsfrukterna.
Dök det helt plötsligt upp två tillfällendenna veckan med helt otroligt goda pajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Paj och kaka i en och samma sommarfavorit. Förutom att den är otroligt god, går den snabbt att baka (ner med ingredienserna i en matberedare bara), är lätt att variera och kan serveras på olika sätt
Blanda snabbt samman de kalla ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare. Så skönt det är att komma hem efter en lång och intensiv dag på jobbet, skall bara jobba halva dagen i morgon sen är det helg… härligt
Mera godis som är inspirerat av tips från vinmakaren Ramos är den här pajen. Den här tar lite tid att göra men är mycket gott tillbehör till alla sorters kallskuret
Fredag igen. Och den där extremt trevliga fredagskänslan kommer ju liksom av sig själv. Om man är baksugen i helgen, så är ett av de bästa bakprojekt som man kan ta sig an en rulltårta, tycker jag
Gårdagen blev som jag trodde, riktigt trevlig och rolig. Vi träffades som sagt ett par kompisar hemma hos killen och vi pratade, skrattade, spelade fotbollstennis och brännboll
Den här äppelpajen blev en succé med de aromatiska kryddorna kanel, ingefära och vaniljsocker. Det man ska tänka på att använda mogna äppeln men man kan använda syrliga äppeln med men då får man sockra lite extra i kompotten bara
Ni som följer oss på facebook fick redan i fredags enliten förhandsvisning och hint om att vi testade en ny midsommarpaj och att receptet skulle dyka upp här i köket snart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.