Ingredienslista (20 stk bitar, beroende på hur tjocka skivor man skär). Vispa ägg och socker (med elvisp) tills det är väldigt fluffigt och ljust, nästan 5 minuter
(Kolla ingredienserna i peston så inget gluten finns eller så kan man göra egen. Fyll varje hatt med ca 25 g ädelost (gärna mild och gräddig) eller annan valfri ost som passar att smälta. s naturligt glutenfria och till två portioner färdigkokt het pasta tog jag 2 msk pesto arrabiata och ca 3 msk krossade tomater (ekologiska eller Polpa)
Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Pankisar igen. Jajamänsan. Den här gången blev det en matig, lite grövre, glutenfri variant, som är lätt att ha att göra med, och som passar jättebra dels att äta som de är, dels att fylla med något smaskigt och kanske gratinera i ugnen
Köttfärsbiffarfyllda med creme bonjour kantarell - Fantastiskt gott. Receptet ger 8 st biffar (Tips. Provstek lite köttfärssmet för att få rätt mängd salt)
Jag fick en tårtbotten över efter att jag gjorde tårta till bröllopet förra helgen och i kylskåpet och skafferiet fanns alla ingredienser till en smarrig tårta, dessutom skulle jag till en väninna på middag så jag gjorde den här tårtan och tog med mig istället för en blomsterbukett i går kväll
Det här va minst sagt klurigt att få till men så löjligt gott så gör det gärna igen. Jag valde den vita mandelpastan från Monki till fyllning som är otroligt god, det går givetvis bra med vanligt mandelsmör
Hi-maize (se Tips). Tillsätt salt och mjölet (men va obs på att inte ha i för mycket mjöl, se och känn på degen medan du vispar och spar en del till utbakningen, om du har Hi-maize hemma tillsätter du den också
Hacka lök-paprika-vitlök, stek i mycket smör, nästan så att detkokar i stekpannan, när det blivit mjukt så häller du upp detpå en bit hushållspapper så att fettet försvinner litegrann,låt det sedan bli kallt, när det kallnat så blandar du ihop detmed osten, saltar och pepprar lite, jag klickade på oströranpå biffarna (blev ganska mycket röra på gott gott) sen sårullade jag ihop biffarna och fäste med en tandpetareSaltade och pepprade runt om, stek dom sen i smör och rapsolja (arlas)sänk sedan värmen så att dom blir genomstekta
Vi jobbar och jobbar och det känns tyvärr som vi går lite om varandra här hemma i någon idiotisk välmening att ge barnen så lite tid som möjligt på dagis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.