Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
En liten charmig Påskdessert medJordgubbsmousse i en chokladkopp gjord med en miniballong som doppats i choklad och en platta på ett utstansat smörgåsrån, toppat med godispåskägg och lite rosa sockerströssel, men man kan ju naturligtvis toppa med vad som helst som man tycker om
För ungefär tre månader sedan när min guddotter fyllde tre år bakade jag en BarbieTårta , det blev två lager medjordgubbsmousse och ett lager med en variant på vaniljkräm
Jag rekommenderar dock att det är med antingen rivet lime eller citron skal i receptet eftersom att det behövs extra smak när desserten är utan tillsatt socker
Hahaha, nej då, det har gått bra, men visst var jag lite nervös, det ska jag medge. Lilla tjejen har beställt en rosa tårta - föga förvånande - så jag tänkte att jag skulle spackla och spritsa den i jordgubbsmousse
Pensla de nygräddade bröden med kallt vatten. Rör i salt, farinsocker, sirap, ägg och kesella. 250 g mager kesella. Klä 3 formar med bakplåtspapper och lägg i limporna. 1 ägg 250 g mager kesella
Ingredienser (jordgubbsmousse). Jag blev dock snabbt besviken över det glesa utbud som finns av recept på mousser och tårtfyllningar baserade på agar agar så jag har fått testa mig fram till egna recept som jag är helt nöjd med
En mycket god och snabblagad jordgubbsmousse att fylla tårtan med som jag fann inne hos Linda Runn. Tina och koka ev upp utländska bär och mosa ihop med snabbmarsanpulvret
Toppa med blåbär och kokos. Blanda i kesella, keso och vaniljsocker. ,5 dl kesella 1 %. Så här gör du. Mosa gärna blåbären lite först i en skål, spara några till topping
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.