Vispgrädde och grovhackade jordnötter till att dekorera med. Jag använder ett crunchigt jordnötssmör eftersom jag tycker om när det är lite jordnötsbitar i, men vill man så går det såklart lika bra med ett "vanligt"
Med en seg browniebotten och sedan två olika mousser blir detta en perfekt kombination. Här måste man klä formen med plastpappor eller bakplåtspapper av något slag för att moussen skall hålla sig i formen
I botten gömmer sig en glutenfri brownie som är toppad med ett lager av hallonpannacotta, och sen har jag i en större form hällt chokladmousse över alltihop, så det är först när man skär i tårtan som man upptäcker att det finns lager av brownie och pannacotta inne i
Älskar cheesecake så denna glass är verkligen en av mina favoriter ochmed lite bitar av brownie och härlig hallonrippel så blir det helt enkelt tokgott
Nyårsdesserten, glasstårta med maräng ochhallonrippel, ganska lätt att göra. Sätt glassen på varandra och garnera med maränger och ev chokladkonst (smält choklad och ringla på bakplåtspapper, låt stelna)
Tänk att choklad kan vara så gott och vad mycket man kan göra med det. Dels blir den himla himla god men också så vacker att titta på med de olika lagren
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.