Ta upp gelatinet och låt det vatten som finns kvar följa med. Men i Chokladpassion-boken med recept av Jan Hedh hittade jag en god sorbet som jag vill pröva
Det är en krämig mörk choklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det
Pajskal1,5 dl vetemjöl 0,5 dl kakao 1 dl florsocker 75 g smör 1 äggula smör, att smörja formen med kakao, att pudra formen med. 1Fyllning200 g mörk choklad 200 g vit choklad 2 dl vispgrädde
kladdkaka med smält mörk choklad i, chokladbollar och vit choklad. På den är det en chokladbollsmet med lite extra kakao, kaffe och salt i och över den en vit chokladganache och ett berg av syrliga röda vinbär
Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker. Garnera med florsocker. Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet
Print Fikon- och valnötsbollar medmörk choklad. Dessa dagar då man bara vill ut, dra iväg till stranden, badhuset, på utflykt osv är det smidigt om man har laddat skafferi, kyl och frys hemma med diverse picknickmat som är lätt att plocka med sig
Den här bakade jag i torsdags, som rubriken lyder alltså en mörk chokladtårta som jag sedan spritsat vispad grädde på och lagt en hög med blandade bär i mitten
 Jag minskade och bytte vanligt socker mot det mörka Billingtons Natural Molasses. Mörk njutning Det här är en dessert som riktigt tillfredställer chokladbegäret, när det tränger sig på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.