Fyll vanliga muffinsformarmed en matsked smet. Tack vare Nutellan i mitten på muffinsen. Idag var jag bara tvungen att köpa en burk med Nutella och så letade jag upp ett otroligt gott recept att baka med den
Jag rekomenderar varmt muffinsformar av silikon de är återandvändbara och klarar värmen bra, de finns lite överallt de kostar lite men som sagt man kan ha dem i evighet
Jo det blev pannkaksmuffinsmed taco. Härom natten drömde jag att jag lagade pannkaks muffins, har inte kunnat släppt tanken utan spånat vidare vad som skull kunna vara gott till det
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Igår firade vi mamma på Ulla-dagenmed somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Synd bara att han själv inte riktigt verkade förstå hur perfekt det var utan föredrog att äta ostbitar, men han får öva lite, är ju inte van vid sånt med brödkonstistens för dessa var faktiskt jättegoda, jag lovar
Toppa med kokosflingor. Låt svalna och bred över muffinsen. Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret (1dl) och låt svalna. Häll/ klicka i smeten i 16 muffinsformar till ungefär hälften av formen. Grädda i 175 grader ca 18-18 minuter
Igår bakade jag gluten-, laktos- och mjölkproteinfria chokladmuffins. Att baka gluten- och laktosfritt behöver inte vara särskilt avancerat och det behöver inte smaka så annorlunda mot vanliga bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.