Så nu kan du slippa att fundera, här har du desserten till juldagen, annandagen eller nyårsafton. Nu ska jag baka ytterligare en tårta som jag tänkte bjuda mina kära kollegor på i morgon
Den här desserten gjorde jag till nyår. Desserter. 15 Jan. 06. 53. Dessert. 0kommentarer. Det är en mörk choklad pannacotta och en passionsfruktpannacotta
Koka upp honungen med vattnet i en kastrull. En lite tidskrävande dessert. Till slut köpte jag mig en gasbrännare så nu ska jag prova göra créme brulée också
Och nu tycker jag sannerligen att det börjar bli dags att dra i den där tidsbromsen. Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Vips har du den roligaste, gulligaste, sötaste, godaste och mest uppskattade desserten någonsin. Du kan t o m förbereda hela desserten och ställa in den i kylen några timmar innan servering
1,5 grädde (vispad)4 dl cremefraiche (två burkar)200 gr smält choklad(vit marabou)Skalet av en citron( tvätta citronen och riv)Blanda ihop detta till en slät smetHäll upp i glas och in i kylen
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter. Nu är det middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
En syrlig lemoncurd tillsammans med en krämig och god mascarponekräm, addera lite havresmul för crunch och några färska hallon för att ge dessertenännu godare smak
Vispa grädden så den blir formbar men inte för hårt för då skär den sig när du blandar i nutellan. Ibland behöver man bara en dessert, sötsuget sätter igång och man bara måste ha något sött efter middagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.