Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Pasta Caponata är den tröst vi bjuder på här i det Mårtenssonska köket och receptet har vi lånat från Markus Aujalay som just kommit med en ny pastakokbok "Markus Pasta"
Pastamed aubergine och hasselnötter,. Hacka löken och bryn den i margarinet i en kastrull (har man inte margarin så går olja bra, men lite lite godare med margarin)
Sila av pastavattnetoch blanda ner pastan i köttfärsragun. Koka upp vatten till pastan. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek aburginen gyllenbrun tillsammans med vitlöken
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.