Jag gjorde en supergod pulled pork medsmakavapelsinoch en afrikansk kryddblandning, och den sky som bildades var så mustig och god att jag bestämde mig för att göra soppa på den
Komponerade ihop min egen variant av sötpotatissoppa med asiatiska smaker. Mixa slät medmixerstav. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefäraoch hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
Fräs curry ochingefära i en gryta i smör. Smakaavmed salt och peppar. Linfrö blandat medhavregryn. Tillsätt grönsakerna och risonin och späd med kycklingbuljongen
Det har varit mycket med nya jobbet och en hel del runtresande till familj i början av sommaren. Antingen någon helt vanligt gräddglass med vanilj eller varför inte pröva tillsammans med något av mina glassrecept
Glaserade revben medsmakavingefäraoch citronDu behöver. 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära, ca 4 cm. Koka revbenen i vatten tillsammans med delad morot och kvartad lök i cirka 2 timmar • Kolla att köttet är mört genom att sätta in en köttgaffel i det. Skiva ingefäranoch vitlöksklyftorna • Lägg alla ingredienser utom dijonsenap och peppar i en kastrull, koka upp och sjud i cirka 8 minuter • Tillsätt dijonsenap, rivet citronskal och svartpeppar • Ta av från värmen. Ta revbenen ur vattnet • Mixa morötterna och hälften av löken med lite av buljongen och vänd ner detta i glazen • Skär revbenen i bitar och pensla dem med glazen • Sätt in i ugnen på 225° i cirka 15 minuter • Pensla revbenen ett par gånger under stektiden. Av Malin BromanFotografDavid Back 3 kg revben av bog. 1 stor bit ingefära,
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Garnera med äpple och kanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker ochingefära
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakochapelsinnobless
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.