Inte en droppe olja och ändå så gott. Då har jag hittat den ultimatamarinaden. Marinaden använde jag tillfläskfilé som grilladesoch det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmarsmarinerande
De varmrökta fläsket som puttrar ibalsamvinägernblirsötsyrligtochkaramelliseratochtillsammans med tomaternas syra och parmesanostens fylliga smak så har vi helt enkelt en fem-itta
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt litesomriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaronlite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt litesomriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaronlite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Sött, syrligtochkrispigt. Marängbottnar kan man alltid förbereda dagen innanochfinns det ingentid att göra lemon curd eller tårtbottnar så köp det helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.