3 stora biffar. 3 dl blötlagda ej kokade linser1 morot finriven1 grönsaksbuljong2 tsk sambal olekett par nävar grovt hackad babyspenat2 cm finstrimlad purjo+En sås med mosad chevre och creme fraischeeller om man har någon annan favvo-dressing+sallad tomat lök ostsaltgurkaBlötlägg linserna i några timmar (eller kanske att man lägger dem i blöt på morgonen innan man sticker till jobbet)
Då tårtan var en prövning så bjöd jag på säkert kort till mat på gårdagens kalas. Lasagne. Gjorde en "vanlig" köttfärslasagne och en vegetarisk lasagne med härliga smaker av rotfrukter
Rotfrukter är så otroligt gott, både i varma och kalla rätter. Den här hösten har det blivit extra mycket rotfrukter här hemma och det är framför allt rotsellerin som har fått ta mer plats än tidigare
Jag fick ett spännande recept av min vän och kollega Peter. Det blev söndagens middag. Gott. Jag tog tyvärr inte snackpaprika, men det rekommenderar jag att man gör