Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Ta en deciliter mindre om du har ett fylligt vin annars blir det en aning för dominant smak. När vi nu befinner oss mitt i vintern och med ett par minusgrader ute känns det rätt med en härligt gryta
Idag blir det ett riktigt festrecept här i bloggen. Chrisse och jag åt så att vi kunnat spricka. Men det gäller nog att kolla med eventuella gäster att de tycker om Stiltonost innan man serverar det
Osso buco är en traditionell italiensk maträtt bestående av kalvlägg med ben som brässerats med grönsaker i vitt vin, en beskrivning som får det att vattnas i munnen på både en och annan gourmet
Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong. Hetta upp en stekpanna och ha i smör, mycket pressad vitlök, rosmarin och timjan
ViltskavsgrytaRecept för ca 5 personer2 pack viltskav2L kantareller6dl grädde ½ gul lök2 vitlöksklyftor2 msk kantarellfond2 msk viltfondSalt/PepparLite soya för färgen
. Vilken morgon. Jag vaknade kl 06 av att solen sken in genom fönstret (låter nästan som en prippsblå-reklam) - jag och Akilles tog en morgonrunda och därefter tog jag sommarens första morgondopp