Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Genom en liten utmaning den här veckan så vill vi försöka samla in så mycket bra exempel och tips som möjligt på hur man gör goda vegomackor från läsare
Dela citronen på längdenoch gröp ur innehållet i en skål. I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.