Fisksoppa med apelsinaioli
Mat och vinbloggen
Mat och vinbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 pers
  • 400 g lax
  • 400 g vit fisk
  • 2 burkar musslor i vatten
  • 400 g blomkål
  • 1 liten fänkål
  • 1 stor gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1/2 tsk hela fänkålsfrön
  • 200 g grillad paprika
  • i vatten
  • 1 förp passerade tomater
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 msk konc hummerfond
  • 1,5 liter vatten
  • 2 hönsbuljongtärningar
  • 2 dl créme fraiche
  • 3 äggulor
  • 1 pressad vitlökklyfta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.