Rotsellerisoppa med citron- & rosmarinkikärtor
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-6 port 1 rotselleri, skalad och tärnad (ca 500 g)
  • 1 blomkålshuvud, skuren i mindre bitar (ca 500 g)
  • 2 gula lökar, hackade
  • 6 vitlöksklyftor, hackade
  • 1 ½ l grönsaksbuljong
  • 2 msk färsk rosmarin alt.
  • 2 tsk torkad
  • 1 msk kokosolja alt. olivolja att steka i
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 4 dl kokta kikärter, avsköljda
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 1/4 tsk chipotle pulver (rökt paprika)
  • 1 1/2 tsk flingsalt
  • 3 tsk färsk rosmarin alt.
  • 1 tsk torkad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.